Ervaren zegt meer dan 1000 woorden

Over Vanja

Ademwerk kan je leven veranderen, zoals het dat voor mij ook heeft gedaan. Ik geloof dat de adem de sleutel is naar je ware kern, je essentie. Daar waar het om gaat in het leven. Leven vanuit je hart, in plaats van je hoofd.

Jarenlang heb ik niet van mezelf mogen zijn wie ik wil zijn en deed ik niet wat ik diep van binnen wilde doen. Het lukte me maar niet om de hardnekkige overtuigingen die me tegenhielden, te veranderen. Dankzij het werken met de bewust verbonden adem ben ik steeds meer op het pad gekomen van veiligheid en vrijheid, van genieten in het moment. Van een leven in liefde en vertrouwen, in plaats van in angst en kramp.

Ik laat je graag ervaren hoe het is om in tevredenheid te kunnen kijken naar het verleden, met vrijheid en blijheid naar de toekomst, en gelukkig te zijn in het heden. Het is lastig te omschrijven, maar één ademsessie zegt vaak meer dan 1.000 woorden. Die ervaring gun ik jou ook.

Dankzij de verbonden adem krijg je toegang tot jouw gave om het beste uit jezelf te halen, op fysiek, mentaal en spiritueel niveau. Om jezelf gezond te houden. Om meer innerlijke rust, focus, zelfcompassie en liefde te ervaren. Om voluit te leven, in plaats van te overleven. De adem wijst de weg.

Ben jij klaar voor verandering?
Gun je jezelf een fijner leven?

De adem en ik begeleiden je graag op dit pad.
Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten.

 

Liefs Vanja ♥
Vanja Knol - Ademstudio

Veelzijdige kennis

Opleidingen en cursussen

Polyvagaal ademen – voltooid 2022

Familieopstellingen basis opleiding – gecertificeerd 2022

Liquid Breath coach & trainer – gecertificeerd 2020 & 2021

Wim Hof methode – voltooid 2019

Transformational Breath coach – gecertificeerd  2019

The Presence Process – voltooid 2018

Vipassana – voltooid 2013 & 2014 (10 daagse cursus)

NLP – voltooid 2013

Wim Hof

Aangesloten bij