Workshop

Bewust verbonden adem

Wanneer

Datum nog nader te bepalen

Locatie

Nader te bepalen

Prijs

€ 55,-

 

Maak in een workshop kennis met de bewust verbonden adem

Benieuwd wat de adem voor jou kan betekenen? Maak dan kennis met de bewust verbonden adem in deze workshop, waarin ik je meer zal vertellen over de techniek en we een bewust verbonden ademsessie gaan ervaren.

In een bewust verbonden ademworkshop laat je fysieke en mentale stress, spanning en opgebouwde emoties los. Door je ademhaling en de geleide instructies te volgen, kom je in een diepere staat van bewustzijn. Daarbij activeren we jouw parasympatisch zenuwstelsel, waardoor je meer ontspanning gaat ervaren.

Je zult oude, vastzittende energie loslaten en ruimte maken voor nieuwe energie. Lichaam en geest krijgen hierdoor een enorme boost, waardoor je je vrijer gaat voelen.

Het enige wat je hoeft te doen, is jezelf toestaan om met de stroom mee te gaan, terwijl je simpelweg je adem volgt!

Hoe ziet een ademsessie eruit

De sessie bestaat uit een actief gedeelte, waarin we bewust verbonden en actief gaan ademen. En een gedeelte is ontspannen. De ademsessie duurt een uur en wordt onder begeleiding, waarbij jij ligt, op muziek gegeven. Na de ademsessie kan je je ervaringen delen.

Door het volgen van deze workshop krijg je inzicht in jouw adempatroon, wat een weergave is van hoe jij op dit moment leeft. 

Praktische info

  • Trek comfortabele kleding aan zodat je vrij kunt ademen.
  • Eet niet teveel van te voren.

Boek direct je plek met de link onderaan deze pagina.

Wil je er meer over weten of wil je je alvast opgeven voor de volgende workshop, stuur mij dan een berichtje door hier te klikken.

Tot gauw en ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Lieve groet,

Vanja